Pages - Menu

piatok 27. januára 2017

Láska je najmocnejšia na svete!

                   Photo session on the theme of love

Fotenie na tému láska mi bolo veľmi blízke. Konkrétne toto aj z iných  dôvodov ako tých,že ľúbim lásku a ľúbim ju prežívať,nieje nič krajšie na svete ako byť úprimne zamilovaný a ľúbiť sa ,to krásne už dávno objavené šialenstvo odovzdania svojej duše druhému človeku a odhalenia svojho vnútra  :)
Stáť pred niekým nahý chce odvahu ale postaviť sa pred niekoho a odhaliť mu svoje vnútro to je teprve byť skutočne nahý.
Model a modelka na fotkách sú moji veľmi dobrí dôverníci,kamaráti,rodina a hlavne moji miláčikovia. Fotenie bolo aj z cestou zvládnuté do 4 hodín plných zábavy a smiechu. Bála som sa,že ma nebudú počúvať tým,že sa tak dobre poznáme a nebude medzi nami nejaký prirodzený rešpekt "počúvaj fotografa a bude dobre,nefrfli a maj úctu " :D obávala som sa zbytočne ,boli veľmi dobrí a počúvali ma a tak isto aj ja ich a tak to ma byt vždy :) Vzájomne sa počúvať a rešpektovať a nie len pri fotení ;)
Láska je najmocnejšia na svete! Nepochopíš ju, nedefinuješ, pochopíš aj nepochopíš, poznáš ju aj nie, existuješ ale nevieš prečo ... Je tak neuchopiteľná a nehmotná ....A predsa hýbe svetom.

Túto tému som poňala možno trochu inak ako vám prvo plánovo napadne.
Tak isto mi napadlo ,že skúsim odfotiť rodinku(deti,rodičia)potom som chcela zdokumentovať LÁSKU ako príbeh.Napadlo mi spolu po konzultácii s kamarátom ,že by sme mohli zvečniť jeho lásku k múdrosti a knihám ako aj k cestovaniu no nakoniec som zvolila práve túto cestu..cestu intimnej lásky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára